Rafting

Rafting

parallax background

Rafting je prije svega zamišljen kao dobar provod na rijeci - spoj ljepote, adrenalina, avanture, odmora, zabave, zadovoljstva, drugarstva, atrakcije, pozitivne energije, povratak netaknutoj prirodi…- i sve to nam pomaže da potpuno osetimo ljepotu prirode i vidimo ono što su samo stari splavari znali.

Svaki rafting je dijametralno različit od bilo kog prethodnog – NIŠTA SE NE MOŽE PONOVITI DVA PUTA – jer vodostaj stalno varira.

U zavisnosti od vodostaja rafting možemo podijeliti u više etapa:


  • Ekstremni rafting – visok vodostaj prouzrokovan naglim otapanjem snijega sa planina, kao i proljećnim i jesenjim kišama ( april, oktobar, novembar ).
  • Adrenalinski rafting – vodostaj koji diže adrenalin do maksimuma ( maj, jun )  
  • Turistički rafting - radost druženja i raftinga je spoj za lijepu avanturu na Tari ( jul , avgust, septembar ).
  • Zimski rafting – vodostaj nije veliki ali vremenski uslovi su za one koji su zdravstveno i fizički spremni za takve uslove ( decembar, januar, februar i mart ).U našoj ponudi možete naći rafting niz više rijeka u Crnoj Gori ali snažno preporučujemo rafting niz Taru.

Tara

Tara - najljepša i najuzbudljivija rijeka Evrope. Na svom putu od Komova, dugom 145 kilometara, stvorila je kanjon dug skoro stotinu kilometara i dubok 1,3 kilometra. Kanjon Tare je po dubini drugi u svijetu (odmah iza Colorado Grand Canyon-a), ali je zato po ljepoti zasigurno prvi.Rafting niz Taru koja je najveći rezervoar pitke vode u Evropi, kroz najljepši evropski kanjon zaista predstavlja doživljaj sa kojim se malo koji može porediti, doživljaj koji će izazvati erupciju adrenalina. Rijeka je najbolja za uživanje tokom jula i avgusta mjeseca kada je mirna i vodostaj mali....Tada ljudi iz cijele Evrope dolaze na Taru da se oprobaju u ovom jedinstvenom iskustvu. 


Licenca


 

KONTAKTIRAJTE NAS